Thursday, June 30, 2005
[ SHAMS in-Play ]

 
Assalamu'alaikum warahmatullah ...

Setinggi2 kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Ilahi ,selawat salam buat junjungan mulia Baginda Nabi s.a.w. serta doa kesejahteraan buat umat muslimin seluruhnya,agar dalam limpahan rahmat dan barakah-Nya.
yay..~!! SHAMS in-play dah abiss..! tunggu penutupan dan bahagi hadiah la,ape lagi kan..! hehe..tapi memang betul2 best sukaneka nih..hihi,tahniah la yer kat sume bebudak form 4 khususnya exco tertinggi yang betul2 bersemangat bangat nak jadikan sukaneka asrama betul2 meriah ..yang slack sikit tu jadikan pengajaran ek..n bagi dorm yang kalah,jangan la sedey pasal...dorm ana pun kalah..huhu..~~


sebahagian drp barisan urusetia SHAMS


erm...one pic only..heheh,sori la kalu pic atas ni tak sempurna mane.. [pekli...!sori banyak2,muke ko dokk napok..huhu~aku tumpang sedey..hehhe..] sape2 yang nak tengok serba sedikit picz - gambaran suasana sepanjang sukenaka 4 hari ni - leh ar pm ana ek..
ok,kali ni just nder ni je..lenkali lop...salaam ukhuwwah sume..~
WASSALAM

Posted at 12:35 pm by sahabat_amin

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Mohd Hazimin Harun





Arkib Blog



Laman Blog Baharu



-- Anda Pengunjung Ke --






rss feed