Wednesday, May 18, 2005
study n rintihan


Assalamu'alaikum warahmatullah ...

Setinggi2 kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Ilahi ,selawat salam buat junjungan mulia Baginda Nabi s.a.w. serta doa kesejahteraan buat umat muslimin seluruhnya,agar dalam limpahan rahmat dan barakah-Nya.


pergi study !!!!
acap kali dah kena sound camtu dlm minggu ni..huhu~bukan x study,tapi kalu berterusan,naik pening gak kepala,kan?dalam menghitung hari bila la nak abis exam ni,walaupun stakat pekse bese camni je,huihh jenuh gak diri ni nk mendisiplinkan diri ngadap buku sengadap-ngadapnye[ape punye istilah daa..] apepun, peluang bukak pc camni kena manfaatkn sebaiknya..esok Quran Sunnah nge ModMath,hapai jer la aku malam ni...huhuhu~" balik hafal ! "-quoted cg mithali 2005 heheh..=P
asiff,entry kali ni just letak lirik je..kepada semua sahabat kt SHAMS,wak molekk noO..moga najah sume! insya-Allah taala..
ok,pegi baca buku !! hihi..


~ HIJJAZ - RINTIHAN ~

Biar berlinangan airmata
Ku takkan hentikannya
Biarkan ia menyembuh luka
Hilanglah rasa duka

Tidak ku termampu merentasi liku-liku
Oh tidak ku mampu menghadapi semua itu
Oh sungguh ku tak upaya
Jangan dibiarkan jerih perih kehidupan
Bisa meleraikan iman
Kan hancur semuanya
Walau menitis airmata darah
Tak bisa merubah segalanya
Melainkan taubat nasuha
Moga kan diterima
Namun ku percaya
Masih ada kesudahannya
Kerana allah itu
Maha kaya maha mendengar
Rintihan hamba-hambanya
Kerana sesiapa bertaqwa kepadanya
Pasti akan ada
Jalan keluarnya
Rezeki yang tidak disangka-sangka
Cukup allah baginya
Berkuasa segala-galanya
Terima seadanya


WASSALAM

Posted at 04:41 pm by sahabat_amin

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Mohd Hazimin Harun





Arkib Blog



Laman Blog Baharu



-- Anda Pengunjung Ke --






rss feed