Thursday, December 30, 2004
Syukur ke hadrat-Mu Ya Allah ...


ASSALAMU'ALAIKUM WARAHMATULLAH ...
Alhamdulillah.....ungkapan ni jer yang dapat menggambarkan betapa syukurnya perasaan diri nie lepas terima je keputusan PMR kelmarin...fuh,syukur kepada Allah taala...maklumlah,debaran hebat menunggu result nie hanya dapat dirasai bagi orang yang menanti jer...heheh,cuak den ooi...kat dalam kepala ni mcam2 pikir...boleh ke sampai target nie,kalau tak dapat straight a's,subjek mende la yg aku cenden'...huhuhu....

lepas solat Zuhur kat masjid terapung,terserempak ngan my best fren...Amiruddin..!! eheh,dia ni pun nak gi ambik result gak,kat sekolah dier,SMAZA....ari nie jumpa lagi skali ngan dier,result dier ok la...cuma kurang 2A jer...pepun,dier tetap puas ati..(takpe Mir,maahad sedang menanti diri mu...hehe!!):lol:

bertolak gi sekolah naik motosikal..(giler mamat nih...:-0.lesen pun takde lagi..),lepas tu singgah umah Fahmi gi ambik dier...lepak jap kat umah dier,hihi..klaka la member aku sorang nih...gemuruh semacam jer..kitorang gi awal sekolah..dalam pukul 2 dah bertolak..sampai tu,borak ngan member lain kat court..waa,masing2 bela rambut..ahaha,cam pelakon jepun lak tengok sorang2....:-P
pastu,baru la bergerak ke kantin,tempat nak ambik result...pegi jer sana,terus nampak muka2 yang hepi..yg berduka pun ada....hmm,agaknya aku camner ekk...last2,slip result dah pun ada kat tangan...kesyukuran dipanjatkan.... ;-)
dapat je result,terus gi kat kawan,tanye result diorang,Alhamdulillah ..ramai jugak sahabat2 yang berjaya,..n then nak jugak gi kat cikgu,tapi dokleh coz cikgu2 dikerumuni muslimah..ehehe...pastu baru la tepon mak...waa,kasi gempak sikit,mula2 tuh buat cam menangis..pastu baru cakap "..Min dapat 8A ..+.....1A...!!! :lol:

lepas ambik gamba seposen,baru pulang...sbelum tu,terserempak ngan sorang kawan..dier duk sorang2 jer...ish ish,dia bagitau result dia tuh kurang baik....ana rase cam bersalah pulak..satu lagi yg kesiannya,dia ni datang dari jauh nak ambik result tapi pulang hampa..ana rasa nak hepi pun x sedap pasal ada kawan ana yang duk bersedey.....huhuhu...apapun,dia pasrah atas ketentuan Allah taala tue...

urmm,ok la..entry kali nie just nak citer je sikit pasal detik gemilang bagi diri nie...hehe,ye la kan,kiranya study tungkus lumus selama 3 tahun dah kira berbaloi..hasilnya cukup membanggakan...syukur...sekolah ana khabarnya 121 orang yang dapat 9A...huhu,tak sampai target sekolah buat...:-D
ha..lupa pulak nak cerita pasal sahabat sekolah ana yang gempak nie...dapat 25 pelajar terbaik PMR...nie sikit cerita pasal dia..


Antara 25 pelajar PMR terbaik seluruh Malaysia....waa,best la diorg !

... Seorang lagi pelajar yang ditemui, Najihah Hasanah Lukman, 15, pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Sheikh Abdul Malek, Kuala Terengganu memperoleh pencapaian paling besar apabila mendapat keputusan 9A dalam peperiksaan PMR tahun ini.

Najihah yang juga fasih dalam empat bahasa, Melayu, Inggeris, Arab dan Cina sering tersenarai sebagai pelajar Top 10.

Menurutnya, usaha bersungguh-sungguh, berdoa, bersembahyang hajat dan tawakal antara resipi kejayaannya.

``Saya bercita-cita untuk menjadi seorang jurutera dan berhasrat melanjutkan pelajaran hingga ke peringkat doktor falsafah,'' katanya apabila ditanya mengenai cita-citanya.
Page asal.....

SMKA Sheikh Abdul Malek Cemerlang PMR (Berita Harian :Timur)


ok,setakat ni saja....WASSALAM !

Posted at 11:16 pm by sahabat_amin

Name
July 6, 2007   09:22 AM PDT
 
erlowww...how about u...
YANA92
December 28, 2006   11:06 AM PST
 
ASLMKUM,HAI SUME....YANA NAK UCPKAN SMGA MNDAPAT KEPUTUSAN YG BAIK DLM PMR....GOOD LUCK....
legolas
December 29, 2005   11:31 AM PST
 
tahniah kpd budak f3 2005 yg berjaya m'dpt result molek dlm pmr..bg mereka yg unlucky tu..buat molek2 spm kekgi..SHAMS BOLEH...hahaha
lah
December 23, 2005   01:23 AM PST
 
aku x tahu mcm mana perasaan aku apabila sudah mendapat result pmr..huhuhuhu..aku c dpt straigh 'a pun terkandas kat subjek bi n bak..wawawawa:::tapi aku still syukur kat ALLAH sekurang2 nyer aku masih boleh still kat shams nie..
bagi yg dpt result kurang bagus tu::: bukan anda x bagus tapi itulah namanya hikmah<ada hikmah dalam setiap apa yg berlaku>camne pun spm masih ada keep our best in spm~good luck::::
plajo t3 2005
December 20, 2005   10:10 AM PST
 
ana pong tgh debbo nih.doh dok debo bakpe..luse doh nok tahu result....hrp2 sume plajo shams t3 dpt 9a!!insyaallah..
jasmine
December 17, 2005   10:37 PM PST
 
hari khamis result pmr 2005 akan keluar,mungkin ramai dah tahu sajer nak kabor..harap2 result shams lebih gempak daripada tahun lepas..Insya-ALLAH
laa_budak shams
October 31, 2005   10:09 PM PST
 
ana bangga gak!!!!
mimi
October 31, 2005   12:55 PM PST
 
akum...
hai..kwn2 pmr 2005
teda aper mo ckp cuma nak tau amacam prasaan kamu sumer coz result pmr blm kuar lg.aku takut gileeeeeeer......
nurul aishah mohd yusof
October 11, 2005   02:42 PM PDT
 
tahniah dan syabas kepada pelajar-pelajar tingkatan 3 yang dah merdeka dari cengkaman PMR. semoga berpuas hati dengan ape yang diusahakan
aiera
September 15, 2005   05:00 PM PDT
 
ni mende bnynye?
marami
September 4, 2005   05:08 PM PDT
 
not bad a........... semat mak zang dalm gambo tu.........
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Mohd Hazimin Harun





Arkib Blog



Laman Blog Baharu



-- Anda Pengunjung Ke --






rss feed