Tuesday, December 21, 2004
today...

Assalamu'alaikum warahmatullah...

Sekejap timbul,sekejap tenggelam...
entah apala perangai ana ni..kalau difikirkan balik,bersemangat macam hangat2 tahi ayam jer...tapi,yang peliknya bila idea tengah banyak kat dalam kepala ni,timbul membuak2 pulak semangat dalam diri nie..pastu,hilang gitu je..[somethin' wrong ?]
tak tahulah....rasenya kena periksa diri ni dulu la,banyak lagi masalah yang duk bengang kat dalam kepala ni.cara yang paling mudah; muhasabah diri... ha,jangan cakap je,buat biar bersungguh2 baru ada kesan..bak kata RAIHAN dalam lagu Ababil..cubalah kita koleksi diri..hmm.....esh..!apa aku membebel ntah,sendiri pun x paham..kui..kui..![v]

salam buat ikhwah yang tengah duduk baca entry ni..
first nak bagitahu,kepala ni masih lagi berserabut walaupun takla sekusut kepala pemimpin negara..eheh..!act..maybe banyak sangat tengah difikirkan..cth; plan yang x jadik la,benda yang belum settle lagi la,pikir pasal result lagi ,n many more...[aper daa..camtu takleh nak atur sendiri.. =P] wutever,berusaha baiki diri,set minda kat dalam kepala ni, kasi yang terbaik..insyaAllah..~lepas tekanan seposen ni kat sini..

secondly..
still cari bahan2 yang baik untuk dikongsi..bukannya takde,ada tapi takde pulak kesempatan nak diletakkan bahan tu..pepun,kalau ikhwah ada benda yang baik dan bermanfaat untuk dikongsi bersama,bolehla dikhabarkan...okeh..
Rasenya sedikit masa yang diambil ni setakat ni saja...PC sebenarnya baru pulih dari 'kecederaan' yang tidak disengajakan...so,kena rehat kejap..~hi hi hi..~
artikel ngan kartun pin-up ni paste dari w/site Alwan ni sekadar sebagai renungan sehari-hari kita..WASSALAM




Posted at 12:10 pm by sahabat_amin

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Mohd Hazimin Harun





Arkib Blog



Laman Blog Baharu



-- Anda Pengunjung Ke --






rss feed