Thursday, December 16, 2004
aku di CC ..huhuhu!!~

Assalamu'alaikum warahmatullah ...

Arghh...!!! Mr. Green
hehehe,bukannya apa..entah apa tetiba je internet kat rumah tak boleh nak connect,rosak kat mana entah..terpaksalah pergi 'bertapa' kat CC lak..tapi taklah berjam2 macam biase pasal bajet ciput jer ning..~huhuhu,takpelaa,ada hikmah di sebaliknya tu kan..

hmm...takdela pulak terlintas kat kepala benda yang nak diletak hari ni..pikir lama2 mahu habis duit ambo gitu jer..(keh keh keh..)

sekarang sedang menghitung hari..hari yang ditunggu-tunggu,yang tinggal kira-kira 12 hari lagi..fuh fuh..rileks,tenangkan diri nie..apapun result yang dapat,redha jer,hihi..
tawakkal lah yang paling penting buat masa sekarang nie..insyaAllah,kejayaan sedang menunggu di hadapan..
hmm,oklah..buat sahabat2 yang selalu bagi support kat ana,ana ucapkan bebanyaklah terima kasih kat antum/antunna yang sememangnya banyak membantu ana dalam mencapai matlamat yang ingin dikecap...tak kiralah yang memang satu skool ker,kawan lama,kawan main2 sedari kecil ke,atau sahabat2 yang ana jumpa kat 'alam maya' ni sama ada secara sengaja atau pun kebetulan jer...jasa korang semua tidak akan dilupakan...
moga2 ikatan ukhuwwah islamiyyah yang kita jalinkan ini kan terus berpadu di atas landasan dan syariat yang sebenar-benarnya...
Wassalam ..!


Kita kan kawan.....!! Mr. Green

#Karya Insanfakir www.alwancomics.com
::.:: Ukhuwah Mahabbah Fillah Abadan Abada ::.::



Posted at 11:15 am by sahabat_amin

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Mohd Hazimin Harun





Arkib Blog



Laman Blog Baharu



-- Anda Pengunjung Ke --






rss feed