Tuesday, November 29, 2005
result eXam !!

Salaam 'alaik !

Dalam duduk 'bersenang-lenang' time cuti sekolah ni, ada banyak perkara gak yang nak kena buat, dan saje2 nak buat..huhu. Ada sahabat yang pi kerja pam minyak, yang buat lesen berderet2..[wehehe..] tak kurang gak yang dah start study[best student! ]..fuh,manTaP la sume dioghang ni...

dan...

daku pun tak terkecuali..huhu...
ku ingatkan boleh ar duduk rileks sikit mase free banyak dalam cuti ni[macam pemalas je dier nih...huhu,mitak jauhh..], rupa-rupanya ada jugak kerja yang nak kene buat.
[huwaa..ayat cam tak ikhlas..ish3]
takpe, tu sume amanah orang bagi pada diri ni... Amanah tu kan adalah paling berat..
masyaAllah, kalau tak laksanakan betui2, nak jawab apa kat sana kelak..
[huhuhu...insaf2]  
tapi seronok + besh pulak bila buat kerja ni, dengan member lak tu..
takde la boring sangat..boleh jugak ketemui sahabat yang memang payah nak jumpa, kumpul sama-sama... tu pun time raya lepas je..hehehuhu..
Erm...agaknye apa kerja yang kitoghang duk buat tu yerk...??


> mak aii..ghajinnye 2 jejaka nih..< 

sape2 yang sudi nak tolong, meh r..[eheh, tak malu la pulak promote camni..] ahahaz,takpe..kalau yang sudi tu, makanan tengah hari ada disediakan, lazat pulak menu dier,tak tipu ni..[aiseh..confirm sape yang tau mesti datang punye..kui3]

mengecat pun mengecat jugak..
sebulan je lagi sekolah nak bukak.dan bermulalah tahun baru[tahun depan r].. yang mana akhirnya diri ni dan barisan sahabat yang lain menapak jua ke tahun exam besar ...SPM '06 !
tinggi punya peperiksaan awam tu.. kalau tak struggle betul2, memang mencabar liku2 perjalanan nak boleh berjaya ni..erm, motivasi diri...~

sebut pasal exam ni, sebelum terlupa nak hebahkan kat sahabat2 SHAMS..[sape la yang menatap kalam usang blog ku ini..huhu]..
result final exam dah pun dikeluarkan..siap publish kat Bilik Bestari.
Mana-mana yang rasa nak tahu result masing-masing camne, cubalah bawak diri tu gi jenguk kat situ.. insyaAllah ada lagi..huhu..nak senang, sini pun boleh..[ehsan Shuk]
--> Result Final Exam Form Four('o5).... save je..~~

 
<...Gambaran Berbeza Dua Orang Pelajar Bila Tengok Result...>

Pesanan Penaja : Result Anda Penentu Kelas Mana Tahun Depan ..huhuhu

WASSALAM

Posted at 03:24 pm by sahabat_amin

mujahid
November 30, 2005   05:06 PM PST
 
salam..mamat industanhe kite..kaifa haluk?heh.amik la ko minah...x abish2 huhu
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Mohd Hazimin Harun





Arkib Blog



Laman Blog Baharu



-- Anda Pengunjung Ke --






rss feed